ContactHeb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact op.


Gastenboek (het duurt even voor je bericht wordt getoond)

Marianne Timmer
01-07-22 11:19:53
Lieve Josua,
Ik heb het boek “ Verdoezeld Verleden “ in een adem uitgelezen. Wat een bijzonder verhaal: in alle opzichten!
Jij slaat met je werk een brug tussen twee werelden:
weg van Afscheiding en naar Eenheid/ Verbinding.
De mooie woorden die jij sprak:
“ Het vinden van de zin van je leven, geeft je leven zin “ Jij hebt je Missie nu gevonden.
Het licht zal je pad verlichten.

‎האור יאיר את דרכך

Marianne Timmer
anita Ossendriver
29-05-22 14:08:40
Hallo Josua ,Eindelijk na twee jaar heb ik je derde boek gekregen met mijn verjaardag en gelijk uitgelezen , vorig jaar kreeg ik het Duitse meisje waar ook dat schip in voorkomt waar jij ook over schrijft . Ik ben blij dat ik het gelezen heb dat geld voor alle twee , en wacht vol spanning op je nieuwe boek . Geweldig dat je het allemaal zo kan verwoorden.
Gr Anita
Annelies A Durieux
19-07-20 10:12:29
Ik maakte al een diepe buiging en nam mijn petje al af voor je. Voor je bevlogenheid, gedrevenheid, vastberadenheid. Maar nu na deze stap is de buiging nog dieper en het petje pet geworden. Chapeau. Je bent een topper.

De boeken Verdoezeld Verleden en Broos Rood in één adem uitgelezen. Ze hebben mij diep geraakt.

 

 

 

 
 
 
Info